In

I AM STRAIGHT---BUT NOT OFFENSE

  OMG----


Yaoi and Yuri-

sebenarnya aku ttp x brapa faham kenapa permpuan minat Yaoi-- "incest" juga. takut jugakla dgn fans yg macam ni, ye la- kebanyakannya lebih kpda "matured content". tak jdi masalah kalau M rated- tpi, bila suatu siri tu  bertemakan biasa or friendship or sibling, di Yaoikan----hilang kecantikkan cerita. Nak diikutkan, x de kaitan pun dgn fans "straight"- semua orang bebas minat termasuklah diriku-jadi jgn risau kalau sounds biased- take it positive and dont read it if you dont like. 
hampir semua kwan prmpuan aku Yaoi- alahai---x byk yg bleh dishare-thought bila 9.9 % drpd 10% adalh Yaoi fans- 

 Ai No Kusabi- story Yaoi pling famous. aku pernah baca sekali..............byk jugakla siri yg aku checking @ belek2- kepunyaan kawanla-- 1st thing that i thought is.."this is crazy!" mentally problem bila sorang lelaki minat sorang lelaki and "masochist" pada kaum sendiri. mmg dunia akhir zaman la ni-----homo berleluasa kembali even dlm animanga... 

tahun demi tahun- anime semakin boring and cliche- heroin+hero---x ada yg berubah dan hmpir sama dgn this and that anime- fans service je lebih story no Quality- 

off 


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

LEGIT! I SHIP THIS TOO! DAMIRAE. DAMIEN X RAVEN (after Robin x Raven)

DC.. you better make them cannon or cannon ball drop on your studio or home! “Being with you made me realize I never want to be al...

Follow by Email

Pages