Follow by Email

Thursday, November 19, 2009

TEGAMI BACHI "LETTERBEE"

Edit Posted by with No comments
TEGAMI BACHI @LETTERBEE~ really nice anime for this year 2009~love it!
mengisahkan seorang budak kecil "Lag Seeing" yang bercita-cita nak jadi Letterbee (posmenla~)
after incident mak dia kena bawa pergi oleh group akatsuki.lebih menekadkan dia, after bertemu "Gauche Suede" the Tegami Bachi.
advanture yang menyentuh perasaaan~(emo kejap -_-!)

Just dengar title je...terus tarik minat kyddlidd untuk tengok! berbaloi~berbaloi gile la!
because dah lama x tengok anime baru..ni baru tengok balik~ thanks Mar@ Milky susu~ ko bagi kyddlidd kembali ke alam anime!!!yosh!
malas nk beli..jadi..better download kat megaupload dah~ x keluar duit-x yah nak tunggu lama-now, tgh download anime "KURE-NAI"..even citer ni thun 2006 punye..tpi, kyddlidd tertinggal.


>> offline <<

0 comments:

Post a Comment