Follow by Email

Tuesday, October 27, 2009

Wait for RE 5..PLAY Left 4 Dead dulu.....

Edit Posted by with No comments



LEFT 4 DEAD

heh! penat betul nk tunggu RESIDENT EVIL 5 keluar! while waiting it..play je lah game yg ada kat dalam laptop ni..Left 4 Dead..boleh tmbh skill menembak jugak..bila dh start RE 5, no need to learning anymore~
nk main Devil May Cry 4? dh boringla..

cakap pasal Left 4 dead..rasanya yg second dh ada..kali ni ada yg guna periuk pun ada! baru lah cool~ nmpk real sikit XD


karakter L4D 2

dapat tengok review sudah le..bab paling we'll suka time nak bunuh "sweetheart" asyik menangis je tau!penat dengar..disebabkan penantian RE5 lama sgat..we'll dh main all stage! dari EASY/NORMAL/ADVANCE/EXPERT! dh naik gile!

Bagi we'll, Advance and expert okla..level nk dekat same je..cuma expert lebih bayk tank! "sweetheart" tu mmg dh byk..

>> better kalo guna cheat, use semi-auto gun mudah sikit nak bunuh "sweetheart" /tank.
x pun Sniper..in 2 level ni...
>> gun mmg backup terbaik! better if ada dua.
>> M16 better kalo nak ber"party" ngan zombie..

time tu mmg best~ tapi disebabkan x boleh nak angkut 2 sekaligus big weapon..we'll syorkan semi autola..sekali tembak keluar byk~
perkara paling leceh ialah..main dgn com.tapi ape boleh buat..nk main kat kedai secara online, susah nk cari kat kawasan Seroja ni..Kepong ada jugak cc yg kool habis! tapi kalau nk pegi sana setakat main game ni? x payah la..buang duit je..haha~





hehe.. dah la..apapepun..All game yg we'll ada mmg best la sementara nk tunggu RE5 ni..even hanya 2 jenis game je..Left 4 Dead n Devil May Cry..tapi the two of it..mmg advance ~

0 comments:

Post a Comment