Follow by Email

Tuesday, October 27, 2009

RESIDENT EVIL DEGENERATION (MOVIES)

Edit Posted by with No comments

YOSH! Resident evil :Degeneration satu2nya Re movie yg pertama dikeluarkan oleh Capcom.Kualiti yg baik..even dikatakan Emsi agak pelik..By the way, for us, better movie!
We dunno why, first time tgk krkter Angela Miller ni terus teringt kan Angelina Jolie.Our huge actress fan!
belum pernah main lagi game RE..tapi skarang ni terus loncat main RE 5~haha..agak shock sikitla..but~nothing different than another game~

Angela Miller is the heroin in this movie~ there's something interesting about this chrcter hingga terabaikan Claire Redfield. Relationship between Loen Scott Kennedy and Angela so unique~mungkin movie ni terhasil daripada pemikiran org jepun, so lebih banyak kepada body language~(bkn nk ckp about love) tapi nk citerkantntg keunikan interaksi dua krkter ni..


it just a half of unique interaction between them..but more..better u watching it than read what we say.

lagi satu yang menarik tentang cerita ni ialah,aksi yang padat.boleh jugak tengok ketangkasan Leon yang mmg x dapat tengok dlm game die dulu. Agak mencabarla mutant tu~ Angela's brother - Curtis Miller. poor to her..nampaknya takde sapelah lepas ni Angela nk bergantung. x pe..pegi rumah Angelina Jolie..katalah kembar sudah1 macam we'll! heheh~

Part yg paling we'll x sangka...
Jelitawan dan Kacak-wan



last part before seperated
Xsangka jelita pulak si Angela ni..baza dari dia pakai uniform~ tambah lagi dengn si kacak Leon~
sorryla Claire..LeonxClaire dah changela..= LeonGela..

0 comments:

Post a Comment